Unde poţi să câştigi şi de 20 de ori mai mult ca în România!

În prezent, firmele de recrutare de forţă de muncă pentru străinătate au disponibile peste 20.000 de locuri de muncă, atât în Europa, dar şi în Statele Unite sau în ţări din Orientul Mijlociu şi Africa.

31 afișări
Imaginea articolului Unde poţi să câştigi şi de 20 de ori mai mult ca în România!

Unde poţi să câştigi şi de 20 de ori mai mult ca în România! (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Dacă facem o comparaţie între salariile din ţară şi cele din ţările UE, cei mai norocoşi par a fi medicii şi personalul sanitar. Oferta de joburi este cât se poate de variată, iar pachetul salarial este mai mult decât tentant.
Potrivit unui sondaj realizat de portalul de recrutare Tjobs, în rândul firmelor de intermediere de forţă de muncă în străinătate, aproape 40% dintre acestea au, până la sfârşitul anului, oferte variate în străinătate pentru personal medical.
Şi dacă în România, medicii şi asistentele de la stat sunt printre angajaţii cel mai prost plătiţi, în străinătate pot câştiga şi de 20 de ori salariul din ţară. Astfel, medicii specializaţi, cu experienţă, sunt la mare căutare în ţări precum Franţa, Suedia, Germania sau Marea Britanie şi Irlanda, iar oferta salarială depăşeste de cele mai multe ori 4.500-5.000 de euro. La aceste câştiguri se adaugă masa şi cazarea gratuite, precum şi asigurările sociale plătite de angajator. În acelaşi timp, asistentele medicale se pot angaja în Italia, pentru salarii cuprinse între 800 şi 1.000 de euro, plus cazare şi masă gratuite.

Citeşte mai multe despre locurile de muncă din străinătate pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici