Unde s-a refugiat Alec Baldwin după accidentul de pe platoul de filmare în care a ucis o persoană

Alec Baldwin vrea să se mute în Vermont. „După tragedia de pe platoul de filmare este în stare de şoc”, spun apropiaţii. Încă afectat de accidentul mortal de pe platourile de filmare din western „Rust”, în care a ucis-o din greşeală pe directorul de fotografie, Halyna Hutchins, cu un pistol de recuzită, actorul s-a refugiat în New England şi acum îşi caută o casă.

2053 afișări
Imaginea articolului Unde s-a refugiat Alec Baldwin după accidentul de pe platoul de filmare în care a ucis o persoană

Unde s-a refugiat Alec Baldwin după accidentul de pe platoul de filmare în care a ucis o persoană

După accidentul de pe platoul de filmare al filmului de vest „Rust” din Santa Fe, New Mexico, în care a ucis-o din greşeală pe directorul de fotografie, Halyna Hutchins, cu un pistol de recuzită, Alec Baldwin a fugit în Vermont împreună cu familia.

Actorul a acordat primul său interviu după tragedie, numind-o pe femeia decedată „prieten” şi dezvăluind că era în contact permanent cu soţul ei, Matthews. Dar acum Baldwin a decis să se mute definitiv în New England şi, prin urmare, îşi caută o casă.

Până acum actorul, soţia sa Hilaria şi şase copii au locuit pe o proprietate cu şase dormitoare, fiecare cu o baie privată, o zonă mare de relaxare la subsol şi o zonă de bar pe care proprietarii au numit-o „Elanul însetat”.

Ideea soţilor Baldwin este însă să nu mai stea în chirie, ci să-şi cumpere o reşedinţă şi, după cum relatează site-ul Dirt, una dintre casele pe care le-au vizitat actorul şi soţia sa este o mega-vilă de 3,6 milioane de dolari cu nouă dormitoare.

Cuplul deţine în prezent un apartament generos în Greenwich Village din New York (pe care de fapt încearcă să-l vândă de peste un an) şi o proprietate mare în Amagansett, Hamptons.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici