Unde se dau cele mai mari salarii. Topul oraşelor în care se fac angajări

Piaţa muncii pare să dea semne de revenire, după mai bine de doi ani în care angajarile au fost pur şi simplu blocate, marile companii scoţând la concurs în această primavară zeci de mii de locuri de muncă. Iar printre cei care îşi vor găsi cel mai rapid un loc de muncă se numară agenţii de vânzări, IT-iştii, comercianţii sau inginerii, în special cei din industria auto, oferta de joburi vacante fiind dominată de anunţuri în aceste domenii. Cât priveşte zonele cu cele mai multe posturi disponibile în acest moment, Bucureştiul şi imprejurimile, precum şi marile oraşe, sunt nucleele de dezvoltare, aici fiind plătite şi cele mai mari salarii.

248 afișări
Imaginea articolului Unde se dau cele mai mari salarii. Topul oraşelor în care se fac angajări

Unde se dau cele mai mari salarii. Topul oraşelor în care se fac angajări (Imagine: Remus Suciu/Mediafax Foto)

Cei care îşi caută un loc de muncă sau cei care vor să-şi găsească ceva mai bun, au mai multe şanse în această primăvară să facă o schimbare în cariera lor profesională.

Iar anul 2011 pare a fi benefic pentru şomeri, în condiţiile în care managerii se declară optimişti în ceea ce priveşte revenirea din criză şi anunţă planuri de extindere a afacerilor şi, implicit, angajări masive.

Modificarea Codului Muncii sau intenţia Guvernului de a reduce fiscalitatea pe forţa de muncă pot fi, de asemenea, două decizii ale Executivului menite să stimuleze angajările, dupa ce mediul de afaceri a cerut insistent ani de zile aceste lucruri.

În prezent, pe site-urile de recrutare, sunt disponibile zeci de mii de locuri de muncă vacante, cele mai multe în marile oraşe, topul fiind deschis de Capitală.

În acelasi timp, la târgurile de joburi care vor avea loc în această perioadă, companiile multinaţionale au anunţat mii de joburi, în special pentru studenţi sau proaspăt absolvenţi fără experienţă, pe care urmează să-i pregătească pentru domeniile respective.

Află unde se dau cele mai mari salarii pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici