Unde şi când va fi înmormântată Ionela Prodan. Anunţul făcut de fiica ei, Ana Maria

Ana Maria Prodan a anunţat, marţi, că mama ei, cântăreaţa Ionela Prodan, va fi înmormântată joi, la cimitirul Bellu din Bucureşti.

10806 afișări
Imaginea articolului Unde şi când va fi înmormântată Ionela Prodan. Anunţul făcut de fiica ei, Ana Maria

Unde şi când va fi înmormântată Ionela Prodan. Anunţul făcut de fiica ei, Ana Maria

"Cei ce vor să-şi ia rămas bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, ( şoseaua Olteniţei nr 3/5 Bucuresti ) joi 19 aprilie, ora 12. NUMAI familia şi prietenii apropiaţi sunt aşteptaţi după înmormântare la restaurant Premier Palace ( Bulevardul Ghencea nr 134 Bucuresti)", a scris Ana Maria Prodan Reghecampf pe Facebook.

Cântăreaţa de muzică populară Ionela Prodan a murit luni, la ora 21:00, din cauza unui stop cardiorespirator iresuscitabil, a anunţat Spitalul Elias, acolo unde artista era internată din 16 martie ca urmare a "acutizării unor afecţiuni cronice".

"Doamna Ionela Tănase (Prodan) în vârsta de 70 de ani s-a internat vineri, 16.03.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supravegherea şi controlul funcţiilor vitale, cât şi asigurarea confortului fizic şi psihic adecvat situaţiei date. Decedează azi, 16.04.2018, ora 21, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", au anunţat reprezentanţii spitalului Elias.

"Om ireproşabil, om pur şi minunat, om bun şi simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat şi i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche şi ai reusit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească şi să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu! Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!", a scris, pe Facebook, Anamaria Prodan Reghecampf.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici