Unde te angajezi pe criză. Topul marilor angajatori. Sute de posturi libere la call-center

Call center-ele, dar şi alte firme din domeniul serviciilor externalizate, precum şi firmele din sectorul de retail sau farmaceutic sunt principalii angajatori în această perioadă, potrivit consultanţilor în domeniul resurselor umane.

93 afișări
Imaginea articolului Unde te angajezi pe criză. Topul marilor angajatori. Sute de posturi libere la call-center

Unde te angajezi pe criză. Topul marilor angajatori. Sute de posturi libere la call-center (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Unele companii au anunţat că până la finele anului vor să îşi dubleze numărul de personal. În cazul hipermarketurilor, de exemplu, care anunţă deschiderea de noi magazine, vorbim chiar de sute de angajări", ne-a declarat Corina Diaconu, managing director al firmei de recrutare ABC Human Capital. În prezent, firmele din industria BPO - business process outsourcing, a serviciilor externalizate - caută persoane cu certificări contabile, specialişti în recuperare de creanţe şi manageri de proiect.

"Există o tendinţă de creştere în industria BPO de a transfera cat mai multe procese în centrele din România", ne-a declarat Olga Botusan, manager recrutare Europa în cadrul Genpact, companie care în România are un centru în Bucureşti şi unul în Cluj, unde lucrează în total 1.500 de angajaţi.

Citeşte mai multe despre companiile care angajează pe timp de criză pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici