Ungaria: 13 răniţi, după răsturnarea unui autobuz românesc

Un autobuz românesc s-a răsturnat pe autostrada M5 din apropiere de Szeged, în sud-estul Ungariei, iar 13 persoane au fost rănite, dintre care trei grav, au declarat oficiali din cadrul autorităţii pentru managementul dezastrelor.

3 afișări
Imaginea articolului Ungaria: 13 răniţi, după răsturnarea unui autobuz românesc

Imagine din arhina MEDIAFAX FOTO

La bordul autobuzului se aflau 43 de pasageri, iar 13 dintre ei au fost răniţi, dintre care trei grav, a declarat purtătorul de cuvânt al autorităţii, Tibor Dobson.

Pompierii au sosit la locul accidentului cu pături şi băuturi calde, pentru a ajuta oamenii să reziste temperaturilor foarte scăzute, iar o companie locală de autobuze a trimis un autovehicul pentru a-i aduce pe supravieţuitori în oraşul Szeged.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Anita Lukacs a declarat că autobuzul transporta muncitori imigranţi din străinătate în România.

Cei trei pasageri răniţi grav şi alţi patru dintre cei răniţi uşor au fost spitalizaţi la Szeged, a adăugat ea.

Cauza accidentului nu a fost stabilită deocamdată.

Autocarul implicat în accidentul aparţine firmei Eurolines, pasagerii fiind preluaţi de un alt vehicul al aceleiaşi companii, care a fost trimis din Arad şi va ajunge în România, în cursul zilei de vineri.

Potrivit reprezentantului firmei Eurolines, Anca Duşe, în accident au fost rănite maximum trei persoane, care primesc îngrijiri medicale, restul fiind îmbarcate în autocarul trimis din Arad.

Anca Duşe a precizat că autocarul venea de la Roma şi se îndrepta spre Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici