Uniforma purtată de Elena Băsescu la concertul din Cluj nu este militară

Poliţiştii au stabilit că uniforma purtată de Elena Băsescu la un concert desfăşurat la Cluj-Napoca, în perioada în care aceasta era candidat independent pentru alegerile europarlamentare, nu poate fi asimilată cu cea militară.

434 afișări
Imaginea articolului Uniforma purtată de Elena Băsescu la concertul din Cluj nu este militară

Uniforma purtată de Elena Băsescu la un concert, în campania electorală, nu este militară

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, Gina Pop, a precizat, joi, pentru MEDIAFAX, că în urma vizionării înregistrărilor video, precum şi a răspunsului primit de la unitatea militară unde s-a solicitat un punct de vedere, s-a stabilit că uniforma purtată de Elena Băsescu nu este militară.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj s-a autosesizat, miercuri, în legătură cu uniforma purtată de Elena Băsescu în timpul unui concert desfăşurat la Cluj-Napoca, în perioada în care aceasta era candidat independent pentru alegerile europarlamentare.

Purătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Raluca Seucan, a declarat că poliţiştii au făcut demersuri pentru a vedea dacă această ţinută poate fi asimilată uniformei militare.

"IPJ Cluj a făcut demersurile necesare pentru obţinerea unui punct de vedere oficial de la reprezentantul local al MApN, dacă ţinuta purtată de candidatul independent la alegerile europarlamentare poate fi asimilată uniformei militare", a spus Seucan.

Aceasta a precizat că poliţişii s-au autosesizat după apariţia în presa centrală a unor fotografii în care Elena Băsescu apare într-o uniformă militară în timp ce era prezentă, în 3 iunie, la un concert susţinut de formaţia Voltaj la Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici