Untold 2019. Au fost puse în vânzare primele bilete. Preţul special pe care-l oferă organizatorii

Cea de-a cincea ediţie a Festivalului Untold va avea loc anul viitor în perioada 1 – 4 august, primele 10.000 de abonamente fiind puse în vânzare începând de miercuri, 14 noiembrie, la un preţ special, de 99 de euro, plus taxe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13647 afișări
Imaginea articolului Untold 2019. Au fost puse în vânzare primele bilete. Preţul special pe care-l oferă organizatorii

Untold 2019, primele 10.000 de abonamente

Potrivit unui comunicat al organizatorilor Untold, preţul final al unui abonament la festival va costa 169 de euro plus taxe.

”Festivalul Untold, devenit un fenomen internaţional, îşi deschide porţile tărâmului magic în 2019, în perioada 1-4 august la Cluj-Napoca. Unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa a ajuns la cea de-a cincea ediţie care va fi una aniversară şi de neuitat, pentru fanii festivalului. Organizatorii pregătesc deja participanţilor o ediţie legendară, care va depăşi tot ceea ce au trăit în cele patru ediţii de până acum. Pentru fanii festivalului care s-au înregistrat pe untold.com, călătoria spre festival începe miercuri, 14 noiembrie, la ora 14.00 când vor fi disponibile primele 10.000 de abonamente la un preţ special de 99 de euro plus taxe. Preţul final al abonamentelor va fi de 169 de euro plus taxe”, se arată în comunicat.

De asemenea, tot miercuri, 14 noiembrie, vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP la preţul special de 269 de euro plus taxe, preţul final al acestora fiind de 339 de euro plus taxe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici