Unul dintre bărbaţii daţi în urmărire în cazul furtului maşinii lui Becali s-a predat

Unul dintre cei trei bărbaţi daţi în urmărire, joi, după ce au primit mandate de arestare în lipsă în cazul furtului maşinii lui Gigi Becali şi a altor autoturisme de lux s-a predat, luni, la Poliţia Capitalei.

31 afișări
Imaginea articolului Unul dintre bărbaţii daţi în urmărire în cazul furtului maşinii lui Becali s-a predat

Unul dintre bărbaţii daţi în urmărire în cazul furtului maşinii lui Becali s-a predat

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, a declarat, luni, că cel care s-a predat este Adrian Stănilă.

Adrian Stănilă, în vârstă de 31 de ani, din Bucureşti, Constantin David Stan, de 22 de ani, din Piteşti, judeţul Argeş, şi Ştefan Mărgean, de 22 de ani, din Bucureşti, se află în urmărire, începând de joi, la solicitarea Poliţiei Capitalei - Serviciul de Investigatii Criminale, întrucât se sustrag arestării, potrivit Poliţiei Capitalei.

Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a emis, miercuri, pe numele acestora mandate de arestare preventivă în lipsă pe o perioadă de 30 de zile, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de furt de auto şi tâlhărie.

Poliţia Capitalei a menţionat că persoanele care îi va ajuta pe cei trei care sunt căutaţi de poliţişti să se sustragă de la arestare săvârşesc infracţiunea de favorizarea infractorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici