Unul dintre cei cinci răniţi în accidentul petrecut pe DN 1 a murit la spital - VIDEO

Una dintre cele cinci persoane rănite, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, în apropierea localităţii prahovene Româneşti, a murit la spital, iar alte două persoane sunt în stare foarte gravă.

40 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei cinci răniţi în accidentul petrecut pe DN 1 a murit la spital - VIDEO

Unul dintre cei cinci răniţi în accidentul petrecut pe DN 1 a murit la spital (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, medicul Andrei Ilinca, una dintre victimele accidentului produs pe DN 1 a ajuns la spital cu o ambulanţă, în stop cardio-respirator şi nu a putut fi resuscitată.

"Victima era în stare foarte gravă, era în stop cardio-respirator, s-au continuat manevrele începute de ambulanţă, însă fără succes", a declarat medicul Andrei Ilinca.

Acesta a precizat că alţi doi pacienţi sunt în stare "extrem de gravă", unul rămânând internat în secţia de chirurgie, cu un traumatism toracic şi fractură de claviculă, iar un altul în secţia de ortopedie, cu un traumatism cranio-cerebral.

Video stirileprotv.ro

O altă persoană rănită în accident a suferit un hematom intracranian, iar o a cincea a fost diagnosticată cu traumatism de coloană vertebrală.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Radu Daniel, a declarat că primele indicii arată că accidentul s-a produs din cauza unui şofer care a adormit la volan şi a intrat pe contrasens.

Trei persoane au murit, iar alte cinci au fost rănite, luni dimineaţă, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, în apropierea localităţii prahovene Româneşti. În accident au fost implicate trei maşini.

Din primele informaţii a reieşit că accidentul s-a produs după ce o maşină înmatriculată în Cluj a intrat pe contrasens, unde a lovit alte două autoturisme.

În urma accidentului, traficul în zonă s-a desfăşurat pe o singură bandă, alternativ, timp de mai multe zeci de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici