Unul dintre copiii cu sindrom hemolitic-uremic(SHU) internaţi la „Marie Curie”, se simte mai bine

Starea unuia din cei doi copii din Feteşti internaţi la spitalul „Marie Curie” cu sindrom hemolitic- uremic(SHU), este mai bună, însă celălalt copil continuă să fie în stare gravă potrivit medicului Mihaela Bălgrădean, şefa secţiei de Nefrologie a spitalului.

191 afișări
Imaginea articolului Unul dintre copiii cu sindrom hemolitic-uremic(SHU) internaţi la „Marie Curie”, se simte mai bine

Unul dintre copiii cu sindrom hemolitic-uremic(SHU) internaţi la „Marie Curie”, se simte mai bine (Imagine: Bogdan Iordache/ Arhiva Mediafax Foto)

Starea unuia din cei doi copii din Feteşti internaţi la spitalul „Marie Curie” din Capitală s-a ameliorat, însă starea copilului care se afla în stare gravă a rămas la fel, a declarat luni, medicul Mihaela Bălgrădean, şefa secţiei de Nefrologie a spitalului.

„Copilul căruia i s-au dat sarmale este în aceeaşi stare, este un copil grav, care face dializă peritoneală, celălalt este într-o stare ceva mai bună, fără dializă şi rămâne în continuare pe tratament”, a declarat Bălgrădean. Copiii sunt internaţi pe secţia de Nefrologie.

Cei doi copii, o fetiţă de 6 luni şi un băieţel de 7 luni, s-au îmbolnăvit în urma consumului de carne, a explicat duminică Mihaela Bălgrădean.

Copiii au fost aduşi, vineri, de la Feteşti la spitalul "Marie Curie" din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici