Unul dintre copiii răniţi în accidentul rutier din Braşov a murit la spital

Unul dintre cei trei copii răniţi grav în accidentul rutier produs, marţi, pe DN 13, în judeţul Braşov, o fetiţă în vârstă de şase luni, a murit la Spitalul Judeţean Braşov.

1 afișare
Imaginea articolului Unul dintre copiii răniţi în accidentul rutier din Braşov a murit la spital

Unul dintre copiii răniţi în accidentul rutier din Braşov a murit la spital

Feţiţa a suferit fracturi craniane multiple, cu hemoragie, şi a fost resuscitată de medicii de la Spitalul de Pediatrie Braşov, iar apoi a fost transferată la Spitalul Judeţean Braşov, împreună cu ceilalţi doi copii răniţi în accident, în vârstă de trei ani, respectiv opt ani.

Potrivit unor surse din cadrul Spitalului Judeţean Braşov, fetiţa a decedat marţi seara, în jurul orei 19.00.

Băieţelul în vârstă de trei ani, care este în stare critică, a fost transferat, miercuri dimineaţa, la un spital din Mureş, iar fetiţa de opt ani se află într-o stare stabilă şi a fost retrimisă la Spitalul de Pediatrie Braşov.

Cei patru adulţi răniţi în acelaşi accident sunt, de asemenea, în stare foarte gravă, având fracturi multiple la cap şi membre. Toţi patru sunt internaţi la Spitalul Judeţean Braşov.

Două persoane au murit, iar alte şapte au fost rănite, marţi dimineaţă, pe DN13, între localităţile braşovene Slătioara şi Moieruşi, unde două autoturisme Dacia s-au ciocnit frontal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici