Unul dintre liderii clanului Şerif a fost rănit într-un accident rutier produs în Capitală

Unul dintre liderii clanului bucureştean Şerif a fost rănit, miercuri, într-un accident rutier produs în cartierul Giuleşti, potrivit unor surse de la Brigada Rutieră a Capitalei.

888 afișări
Imaginea articolului Unul dintre liderii clanului Şerif a fost rănit într-un accident rutier produs în Capitală

Unul dintre liderii clanului Şerif a fost rănit într-un accident rutier produs în Capitală (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform surselor citate, Casian Dumitru, în vârstă de 31 de ani, conducea un autoturism BMW pe Calea Giuleşti, iar la un moment dat, din cauza vitezei, a derapat şi a lovit din spate o maşină Peugeot care circula regulamentar. În urma impactului, Casian Dumitru nu a mai putut să controleze maşina, care s-a izbit violent de un stâlp.

Şoferul a fost grav rănit şi a rămas încarcerat. Echipele de intervenţie l-au scos din maşină şi l-au transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Cunoscut de anchetatori ca spărgător de locuinţe, Casian Dumitru este fratele lui Viorel Dumiru, zis Şerif, patronul unei firme de taximetrie din Capitală, care în prezent este încarcerat, după ce, cu doi ani şi şase luni în urmă, împreună cu fiul său, a împuşcat cu gloanţe de cauciuc mai mulţi bărbaţi din Giuleşti, pe motiv că aceştia ar fi refuzat să-i plătească taxă de protecţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici