Unul dintre pacienţii răniţi în incendiul izbucnit la Psihiatria Spitalului Oradea a murit

Unul dintre pacienţii răniţi în incendiul izbucnit în noaptea de 15 spre 16 august în secţia exterioară de psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea a murit.

94 afișări
Imaginea articolului Unul dintre pacienţii răniţi în incendiul izbucnit la Psihiatria Spitalului Oradea a murit

Unul dintre pacienţii răniţi în incendiul izbucnit la Psihiatria Spitalului Oradea a murit

Directorul medical al Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Oradea, Lucia Daina, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul avea arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, însă suferea de multiple comorbidităţi.

„Patologia dânsului a dus către agravarea stării de sănătate”, a spus directorul medical al Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă Oradea.

Bărbatul care a murit avea 46 de ani.

Un singur pacient a rămas internat, starea acestuia fiind stabilă, iar medicii speră într-o evoluţie favorabilă.

Incendiul a izbucnit în noaptea de 15 spre 16 august în secţia exterioară de psihiatrie a Spitalului Municipal Oradea, din cauza unei ţigări. 24 de persoane au fost evacuate, iar trei pacienţi au suferit arsuri şi intoxicaţii cu fum. La UPU au ajuns şi doi angajaţi ai spitalului.

Taguri:
psihiatrie,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici