UPDATE: Cei doi copii dispăruţi de şase zile de la o stână din Vaslui au fost găsiţi

Cei doi copii, de 11 şi 13 ani, dispăruţi de şase zile de la o stână din Vaslui, au fost găsiţi de poliţişti. Minorii erau în zona localităţii Banca, de unde dispăruseră, şi au fost internaţi într-un centru de asistenţă al DGASPC Vaslui.

1407 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Cei doi copii dispăruţi de şase zile de la o stână din Vaslui au fost găsiţi

Foto: Pixabay

Zeci de pompieri, poliţisti, jandarmi şi localnici i-au cautat pe cei doi copii vineri după-amiază.

„În urma căutărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au depistat cei doi minori pe raza localităţii Banca. Cei doi erau în stare bună şi au fost internaţi într-un centru de asistenţă. Urmează a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs dispariţia celor doi", a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ştirea iniţială:

Doi băieţi de 11 şi 13 ani din comuna Banca, judeţul Vaslui, au fost daţi dispăruţi după ce au plecat în urmă cu şase zile de la o stână şi nu s-au mai întors. Copiii sunt căutaţi de poliţişti şi pompieri.

Poliţiştii vasluieni au fost anunţaţi vineri, că doi copii în vârstă de 11 şi 13 ani, din comuna Banca, au plecat în data de 2 noiembrie de la o stână aflată în vecinătatea localităţii Banca-Sat şi nu s-au mai întors.

Potrivit IPJ Vaslui, copilul în vârstă de 11 ani se numeşte Irimia Ion Mihai, iar la data dispariţiei era îmbrăcat cu o geacă maronie, purta pantaloni gri şi cizme de cauciuc de culoare verde.

El are o înălţime de aproximativ 1.40 metri, greutate aproximativă de 40 de klograme, părul blond şi ochi verzi.

Băiatul de 13 ani se numeşte Irimia Neculai, iar la data dispariţiei era îmbrăcat cu un pulover albastru cu dungi roşii, purta pantaloni sport albaştri, cizme de cauciuc de culoare albastră şi un fes negru.

Copilul are o înălţime de aproximativ 1.40 metri, greutate aproximativă de 45 de kilograme, părul şaten şi ochi albaştri.

Cei doi copii sunt căutaţi de poliţişti şi pompieri.

Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Taguri:
copil,
dispărut,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici