UPDATE: Rezultatele examenului de bacalaureat s-au afişat

Pentru absolvenţii de liceu emoţiile s-au terminat, după ce liceele au afişat, sâmbătă, rezultatele exemenului de bacalaureat.

73 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Rezultatele examenului de bacalaureat s-au afişat

Astăzi se afişează notele la BAC

În aceeaşi zi, în intervalul orar 16.00 - 20.00, vor putea fi depuse contestaţiile.

Soluţionarea acestora este prevăzută în perioada 8 - 9 iulie, iar afişarea rezultatelor finale are ca termen limită data de 10 iulie.

Se consideră promovat la examenul de bacalaureat, candidatul care a obţinut cel puţin nota 5 sau calificativul "admis" la fiecare probă orală, a obţinut cel puţin nota 5 la fiecare probă scrisă sau practică de examen şi are media generală minimum 6 (şase). În acest caz, candidatul este declarat "reuşit".

Candidaţii care s-au prezentat la toate probele de examen, dar nu îndeplinesc simultan condiţiile menţionate mai sus sunt declaraţi "respinşi". Pentru candidaţii care obţin media generală 5.99, media generală se rotunjeşte la 6.00.

Candidaţii eliminaţi de la o probă nu mai pot participa la probele următoare, sunt declaraţi "eliminaţi din examen" fără posibilitatea recunoaşterii notelor pentru sesiunile următoare şi nu pot promova examenul de Bacalaureat.

Vezi aici rezultatele de pe http://bacalaureat.edu.ro/2007/rapoarte/rezultate/alfabeticrt/

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici