UPDATE: Turistul străin care s-a rătăcit în Munţii Ţarcu, recuperat de salvamontişti în viaţă

Turistul străin care s-a rătăcit, duminică seara, în Munţii Ţarcu, a fost recuperat de salvamontişti după o intervenţie care a durat o oră. El va fi coborât de pe munte luni, iar până atunci va sta la staţia meteo Ţarcu. Salvamontiştii din Caraş-Severin au intervenit, duminică seara, pentru recuperarea unui turist străin rătăcit după ce urcase alături de alţi doi turişti pentru a face un traseu pe schiuri de tură.

733 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Turistul străin care s-a rătăcit în Munţii Ţarcu, recuperat de salvamontişti în viaţă

Intervenţie dificilă a salvamontiştilor din Caraş în încercarea de a recupera un turist străin rătăcit în munţi. Legătura telefonică, întreruptă

”Acţiunea a fost încheiată, turistul rătăcit va rămâne peste noapte la staţia meteo Ţarcu şi va fi coborât mâine în siguranţă”, arată Salvamont.

Duminică seara, un grup de trei turişti străini care făceau un traseu montan pe schiuri de tură a fost surprins de ceaţă şi întuneric, în Munţii Ţarcu. Unul dintre ei a pierdut contactul cu restul grupului, rătăcindu-se. Salvamontiştii nu au putut lua legătura cu turistul rătăcit deoarece telefonul nu îi mai funcţiona.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici