Urmărire ca în filme la Suceava: Şofer de taxi prins băut şi circulând cu 131 km/h, încătuşat după ce a devenit agresiv

Un şofer de taxi a fost depistat de poliţiştii din municipiul Suceava circulând, duminică dimineaţa, cu 131 de km/h, fiind apoi urmărit pe o stradă după ce a refuzat să oprească, iar apoi a fost încătuşat pentru că la sediul Poliţiei a devenit agresiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2006 afișări
Imaginea articolului Urmărire ca în filme la Suceava: Şofer de taxi prins băut şi circulând cu 131 km/h, încătuşat după ce a devenit agresiv

Urmărire ca în filme la Suceava: Şofer de taxi prins băut şi circulând cu 131 km/h, încătuşat după ce a devenit agresiv (Imagine: Sebastian Tătaru/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a făcut semn unui şofer de taxi să oprească după ce a fost prins conducând cu 131 de kilometri la oră.

Şoferul a refuzat să oprească, astfel că poliţiştii l-au urmărit şi i-au blocat maşina pe strada Energeticianului.

Şoferul maşinii, un tânăr de 23 de ani din municipiul Suceava, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,63 mg/l alcool pur în aer expirat şi i s-a prelevat sânge.

Pe timpul cercetărilor, aflându-se la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, şoferul a adoptat o atitudine jignitoare, a devenit agresiv verbal şi agitat, motiv pentru care a fost imobilizarat şi încătuşat.

Poliţiştii suceveni au adăugat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au depistat mai mulţi şoferi care conduceau, deşi consumaseră înainte băuturi alcoolice. Astfel, poliţiştii din Fălticeni au depistat conducând băuţi doi tineri de 18 şi 19 ani şi un bărbat de 43 de ani, iar cei din Vatra Dornei un şofer de 23 de ani.

În toate cazurile au fost deschise dosare penale pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Judeţul Suceava este pe primul loc în ţară cu 72 de accidente rutiere mortale în primele nouă luni ale anului, iar autorităţie judeţene au cerut Poliţiei să acţioneze pentru disciplinarea participanţilor la trafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici