Urmărire ca în filme pe mai bine de 20 Km: Şoferul era beat şi a provocat un accident/ Trei persoane au fost rănite

Un şofer băut a fost urmărit de poliţişti, în trafic, marţi, de la Jucu la Cluj-Napoca. În timp ce fugea de oamenii legii, bărbatul a provocat un accident în urma căruia trei persoane au fost rănite.

703 afișări
Imaginea articolului Urmărire ca în filme pe mai bine de 20 Km: Şoferul era beat şi a provocat un accident/ Trei persoane au fost rănite

Urmărire ca în filme de peste 20 de Km: Şoferul era beat şi a provocat un accident/ Trei persoane au fost rănite

Potrivit Poliţiei Cluj, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei Gherla a făcut semnal de oprire unui şofer care efectuase o depăşire neregulamentară.

Şoferul nu a oprit şi a demarat în trombă, iar echipajul a pornit în urmărirea lui.

Pe raza oraşului Cluj-Napoca, şoferul a provocat un accident rutier în urma căruia trei persoane din alt autoturism au fost rănite.

„Ulterior impactului, bărbatul şi-a continuat deplasarea, a ajuns pe strada Gheorghe Lazăr, unde a abandonat autoturismul. S-a dat jos şi luat-o la fugă”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Oamenii legii l-au imobilizat pe bărbat. Este vorba de un tânăr de 24 de ani, din comuna Petru Rareş, localitatea Reteag, care nu are permis de conducere şi avea o concentraţie de peste 0,20 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici