Urmărire ca în filme: Poliţist hunedorean aflat în misiune, împuşcat de un braconier. Ce s-a întâmplat cu agresorul

Un poliţist din judeţul Hunedoara, aflat în misiune în localitatea Tisa, a fost împuşcat, în noaptea de miercuri spre joi, de un braconier, omul legii urmând să fie supus unei intervenţii chirurgicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

995 afișări
Imaginea articolului Urmărire ca în filme: Poliţist hunedorean aflat în misiune, împuşcat de un braconier. Ce s-a întâmplat cu agresorul

Urmărire ca în filme: Poliţist hunedorean aflat în misiune, împuşcat de un braconier. Ce s-a întâmplat cu agresorul

Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în satul Tisa, din judeţul Hunedoara, fiind organizată o misiune ce a avut ca scop identificarea de braconieri în zonă.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Gina Cibian, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că a fost deschis un dosar penal pentru ultraj prin tentativă de omor şi uz de armă fără drept.

“În fapt, agentul de poliţie din cadrul Serviciului Arme al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara se afla într-o misiune, având ca obiect identificarea de braconieri în zona satului Tisa. S-a organizat o misiune la care au participat reprezentanţi ai ocolului silvic şi din cadrul IPJ Hunedoara, Serviciul Arme, ocazie cu care agentul de poliţie, victima infracţiunilor cercetate, a surprins un braconier în timp ce încărca arma. Cu această ocazie, agentul de poliţie l-a somat, autorul a luat-o la fugă, agentul l-a urmărit pentru a-l prinde, iar autorul s-a întors şi a tras o alice, nimerindu-l în gamba piciorului pe poliţist”, a spus Gina Cibian.

Agresorul nu a fost încă identificat.

Poliţistul a fost internat la Spitalul Judeţean Deva, iar joi va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru eliminarea alicelor.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ultraj prin tentativă de omor şi uz de armă fără drept şi încearcă să-l prindă pe agresor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici