Urmărire ca-n filme: Un tânăr fără permis, la volanul unei maşini furate, a fost oprit cu focuri de armă

Un tânăr de 18 ani fără permis de conducere, aflat la volanul unei maşini furate, a lovit patru autoturisme parcate, în Constanţa. Poliţiştii au tras un foc de armă, moment în care tânărul a abandonat maşina şi a fugit.

162 afișări
Imaginea articolului Urmărire ca-n filme: Un tânăr fără permis, la volanul unei maşini furate, a fost oprit cu focuri de armă

Constanţa: Şofer fără permis, la volanul unei maşini furate, oprit cu focuri de armă

Potrivit IPJ Constanţa, poliţiştii au încercat să oprească, marţi dimineaţă, în oraşul Constanţa, un autoturism, dar şoferul a refuzat să oprească şi a trecut în viteză pe lângă ei.

În timp ce era urmărit, tânărul a lovit patru maşini parcate, după care a coborât şi a fugit.

Deşi somat să se oprească, tânărul a continuat sa fugă, moment în care unul dintre poliţişti a tras un foc de avertisment în plan vertical, fără ca cineva să fie rănit.

După folosirea armamentului, poliţiştii au reuşit să-l reţină pe şoferul fugar, un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Băneasa, judeţul Constanţa.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că el nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, poliţiştii au descoperit că maşina condusă de tânăr fusese furată în noaptea de luni spre marţi de pe o stradă din Constanţa.

S-a întocmit un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis, furt în scop de folosinţă şi distrugere.

Taguri:
şofer,
focuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici