Urşi văzuţi în staţiunea Băile Tuşnad

824 afișări
Imaginea articolului  Urşi văzuţi în staţiunea Băile Tuşnad

Urşi văzuţi în staţiunea Băile Tuşnad

Autorităţile din Harghita au emis, sâmbătă dimineaţa, un mesaj Ro-Alert, prin care populaţia a fost avertizată despre prezenţa unor urşi în staţiunea Băile Tuşnad.

Potrivit reprezentanţilor ISU Harghita, urşii au fost văzuţi în staţiunea Băile Tuşnad, pe strada Oltului.

Imediat după primirea apelului prin care au fost semnalate animalele, autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert, prin care populaţia a fost avertizată despre prezenţa urşilor.

La faţa locului intervin un echipaj de jandarmi şi unul de la SAJ Băile Tuşnad.

Jandarmii au revenit ulterior cu informaţii anunţând că apelul a fost făcut de către o femeie, care anunţa prezenţa unei ursoaice cu doi pui în curtea unui imobil în construcţie, în Băile Tuşnad.

„Din discuţiile purtate cu aceasta a reieşit faptul că ursoaica şi-a făcut apariţia de mai multe ori în ultimele zile, în zona indicată, situată la aproximativ 500 de metri de pădure. La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de ordine publică, formată dintr-un jandarm şi un poliţist, aflată în misiune pe raza localităţii, dar prezenţa ursoaicei nu a fost confirmată. Patrula de ordine publică a mai rămas pentru o perioadă în zonă, pentru a se asigura că ursoaica nu revine”, au transmis jandarmii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici