Video Ursul care a omorât un om şi a rănit un altul, la Zărneşti, a fost împuşcat

Ursul care a omorât un locuitor din Zărneşti şi a rănit o altă persoană a fost împuşcat, în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, după ce animalul a coborât din nou în preajma cartierului de la marginea pădurii şi vânătorii au reuşit să îi ia urma, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

Potrivit autorităţilor locale din Zărneşti, după ce l-au căutat timp de trei zile, vânătorii au reuşit să omoare, în pădure, la aproximativ zece kilometri de localitate, animalul violent care a atacat, timp de mai multe nopţi, cartierul aflat la marginea pădurii.

Ursul era un exemplar mare, de aproximativ două sute de kilograme. Sâmbătă seară, după ce a fost văzut de localnici şi alungat, iar vânătorii l-au împuşcat după ce l-au urmărit timp de câteva ore.

Vânătorii au început să caute ursul miercuri, după ce un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, în urma atacului animalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici