USR a calculat câţi bani s-au cheltuit pe iluminatul festiv şi artificiile de Revelion. Harta interactivă

USR a calculat cât au cheltuit autorităţile locale în acest an pentru iluminatul festiv şi focurile de artificii de Revelion, suma ridicându-se la 50 de milioane de lei, însemnând echivalentul a 11 milioane de euro, arată reprezentaţii formaţiunii pe Facebook.

3478 afișări
Imaginea articolului USR a calculat câţi bani s-au cheltuit pe iluminatul festiv şi artificiile de Revelion. Harta interactivă

USR a calculat câţi bani s-au cheltuit pe iluminatul festiv şi artificiile de Revelion. „Gândiţi-vă ce s-ar putea face pentru multe din şcolile şi spitalele noastre”

„Când primăriile aprind beculeţele, USR vă aprinde luminiţele! În 2018, autorităţile locale au cheltuit cheltuit 50 de milioane de lei, echivalentul a 11 milioane de euro, pe iluminatul festiv şi focurile de artificii de Revelion. Sunt mai mulţi bani decât anul trecut (când s-au cheltuit 34 de milioane de lei), dar tot lipsesc sume care nu s-au realizat prin SICAP, spre exemplu o achiziţie pentru luminiţe, a Primăriei Capitalei, în valoare de 6 milioane lei, făcută pe siteul propriu”, au scris reprezentanţii USR, într-o postare duminică pe Facebook.

Aceştia spun că au creat o hartă a localităţilor unde au fost făcute achiziţiile directe pentru artificii şi iluminat festiv de Revelion, toate fiind realizate fără licitaţie.

„Gândiţi-vă ce s-ar putea face cu aceste sume de bani pentru multe din şcolile şi spitalele noastre, în condiţiile în care multora le lipsesc şi în 2018 dotări de bază. Cu ajutorul Google Maps am creat o hartă cu localităţile unde s-au hotărât aceste achiziţii directe pentru iluminat festiv şi artificii de Revelion, toate fără licitaţie”, a completat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici