Va fi remaniat Tudorel Toader? Dragnea, tranşant: Va fi evaluat ca orice ministru

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică seara, într-o emisiune televizată, că în partid nu s-a discutat despre schimbarea din funcţie a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, şi că evaluarea acestuia se va face la fel ca un ministru social-democrat.

2142 afișări
Imaginea articolului Va fi remaniat Tudorel Toader? Dragnea, tranşant: Va fi evaluat ca orice ministru

Dragnea despre schimbarea lui Tudorel Toader: Apreciez foarte mult ce a spus dl Tăriceanu. În partid nu s-a vorbit

„Deci evaluarea dlui Toader se face aşa cum se face evaluarea fiecărui ministru care ocupă un portofoliu asumat de PSD. Este foarte simplu”, a declarat, duminică seară, la România TV, preşedintele PSD Liviu Dragnea.

El a menţionat că în partid nu s-a discutat despre remanierea lui Toader.

„Apreciez foarte mult ce a spus dl Tăriceanu (despre Tudorel Toader - n.r.), eu nu am înţeles de ce s-a adus în discuţie subiectul. În partid nu s-a vorbit despre schimbarea dlui Toader. Nici eu nu am vorbit cu premierul, nici în partid nu s-a discutat despre asta. Eu nu am discutat cu niciun ministru despre remanieri”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a mai declarat că la cea mai recentă discuţie pe care a avut-o cu ministrul Justiţiei nu s-a discutat despre schimbarea acestuia din funcţie, ci despre „legea pensiilor, ordonanţa privind insolvenţa, alte legi care urmează să vină în Parlament”.

Dragnea a spus că nu a discutat cu Toader nici despre graţiere şi amnistie.

Liderul PSD a precizat că dacă un ministru ALDE reprezintă o problemă pentru guvernare, atunci premierul va informa conducerea ALDE.

„Dacă premierul va constata, în urma evaluării, că un ministru ALDE crează probleme guvernării, sigur că va informa conducerea ALDE despre acest lucru. Nu ştiu la ora asta să spun”, a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici