Vaccinarea anti-COVID aduce o zi liberă. Camera Deputaţilor a adoptat proiectul

Proiectul de încurajare a vaccinării prin acordarea unei zile libere persoanelor care se vaccinează, respectiv părinţilor care îşi însoţesc copilul la vaccinare a fost adoptat, marţi, de Camera Deputaţilor, în calitate de Cameră decizională, anunţă USR PLUS.

2177 afișări
Imaginea articolului Vaccinarea anti-COVID aduce o zi liberă. Camera Deputaţilor a adoptat proiectul

În ciuda votului negativ de la Senat, Guvernul a susţinut măsurile propuse, parlamentarii fiind convinşi că proiectul iniţiat de deputaţii USR PLUS Oana Ţoiu şi Radu Molnar „u este doar despre zile libere acordate, ci despre vaccinare ca ultim instrument de a învinge pandemia”.

Rezultatele campaniei de vaccinare din ultimele zile arată, o dată în plus, cât de necesară este aplicarea cât mai rapidă a măsurii propuse şi USR PLUS îşi exprimă speranţa că legea va fi promulgată în cât mai scurt timp”, transmite USR PLUS.

Ziua liberă va fi acordată angajaţilor de la stat şi de la privat, elevilor, studenţilor şi militarilor care se vaccinează, precum şi părinţilor care îşi însoţesc copilul la vaccinare pe baza adeverinţei de vaccinare

Este momentul ca întreaga clasă politică să pună umărul la sprijinirea campaniei de vaccinare. Doar aşa va creşte numărul celor protejaţi în faţa bolii şi vom învinge pandemia, doar aşa vom putea reveni la normalitate”, adaugă sursa citată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici