Vaccinarea în România. Opt din 10 cadre didactice de la SNSPA vor să se vaccineze

  • Opt din 10 cadre didactice ale Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) au anunţat că vor să se vaccineze împotriva COVID-19.
  • Datele au fost cerute la începutul acestui an de Ministerul Educaţiei.
845 afișări
Imaginea articolului Vaccinarea în România. Opt din 10 cadre didactice de la SNSPA vor să se vaccineze

Vaccinarea în România. Opt din 10 cadre didactice de la SNSPA vor să se vaccineze

Imunizarea prin vaccinare este cea mai bună cale de apărare împotriva pandemiei, spun de părere cei din conducerea SNSPA, care susţin campania de vaccinare din România.

Angajaţii din SNSPA se vor şi înscrie la vaccinare, de vineri.

„Ne dorim să ne întoarcem cât mai curând în sălile de curs, însă, din păcate, în condiţiile epidemiologice actuale, acest lucru nu va fi posibil odată cu începerea semestrului al II-lea. Este important să reînceapă cursurile în format clasic, dar în condiţii de siguranţă, fără a pune în pericol sănătatea membrilor comunităţii SNSPA (studenţi, profesori, personal administrativ), precum şi a familiilor acestora. În acest sens, vaccinarea este un element fundamental, fiind cea mai sigură şi mai rapidă cale de a ne proteja de acest virus”, a spus prof. univ. dr. Remus Pricopie, rectorul SNSPA.

Până în prezent, 80% din personalul SNSPA a spus că doreşte să se vaccineze împotriva coronavirusului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici