Vaccinul, trigger pentru viaţa normală

  • Dragos Anastasiu, antreprenor, crede că vaccinarea va da curaj oamenilor să călătorească
  • Turismul românesc a pierdut 70% din cifra de afaceri
  • Când vaccinul va fi disponibil maselor, operatorii de turism ar putea cere dovada vaccinării
581 afișări
Imaginea articolului Vaccinul, trigger pentru viaţa normală

Vaccinul, trigger pentru viaţa normală

 Aşa cum ţie îţi este dor să mergi în vacanţă şi celor din domeniul turistic le este dor de oameni călători. Turismul românesc mizează, în 2021, pe vaccinul anti-COVID. Este singura şansă să revină la normal, asta după ce au pierdut 70% din cifra de afaceri.

Dragoş Anastasiu este antreprenor în turism şi îţi spune că vaccinul va da curaj oamenilor să îşi trăiască viaţa la fel ca înainte de pandemie.

Dragoş Anastasiu, antreprenor turism:” Cred că vaccinul va fi un trigger. Va conduce la o deblocare mentală a noastră, a tuturor. Şi cred că vom intra în normalitate încet, încet. Eu mă aştept ca, din marte- aprilie, să ne apropiem de ceea ce am avut pe vremuri ca atitudine”.

Să facă turiştii şi angajaţii  să se simtă în siguranţă, de Crăciun şi Revelion s-a cerut dovada testului celor cazaţi. Ba chiar s-au pus la dispoziţie şi teste rapide antigen.

 ”Cred că este o modalitate sănătoasă fie de testare, fie de vaccinare. În contextul testării şi vaccinării să ajungă în diverse resorturi din România şi din lume oameni care pot să arate că sunt negativi”, a spus Anastasiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici