Vaccinuri făcute pe pile. 2 cazuri grave: vedete vaccinate şi doze ale bătrânilor, folosite de prietenii medicilor

  • În Polonia şi SUA, medicii vaccinează şi pe pile
  • Unele vedete din Polonia au fost vaccinate înainte să le fie rândul
  • În SUA, dozele bătrânilor au fost folosite pe prietenii medicilor
33906 afișări
Imaginea articolului Vaccinuri făcute pe pile. 2 cazuri grave: vedete vaccinate şi doze ale bătrânilor, folosite de prietenii medicilor

Vaccinuri făcute pe pile

Şpaga şi pilele nu sunt doar obiceiuri româneşti. Unele vedete poloneze au avut prioritate chiar şi în faţa medicilor. În statul Tennessee, din SUA, oficialii din sănătate şi-au vaccinat prietenii în detrimentul bătrânilor.

Autorităţile poloneze anchetează unităţile Universităţii de Medicină din Varşovia. Au fost confirmate bănuielile de redirecţionare a dozelor destinate medicilor. Premierul lor, Adam Niedzielski,  a ameninţat că vor fi consecinţe dacă au existat cu adevărat unii privilegiaţi. Potrivit oficialilor din sănătate, 18 vedete au fost vaccinate joi, fără să îşi respecte rândul.

În SUA, unor sute de bătrânii din Tennessee li s-a spus să meargă acasă din cauza lipsei de stocuri.  După aceea oficialii din sănătate şi-au chemat prietenii şi rudele şi le-au administrat vaccinul. În faţa presei, spitalul s-a apărat că nu era la curent cu stocul exact. Nu este clar dacă printre cei vaccinaţi erau şi medici, aflaţi în prima linie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici