Vadim Tudor: Mi-a sărit muştarul atunci când s-a încercat evacuarea presei

Corneliu Vadim Tudor a susţinut, marţi, la ieşirea din sediul PIICJ, că "i-a sărit muştarul" când s-a încercat evacuarea presei şi că atunci a început să ţipe şi el, deoarece era "în conferinţă de presă legală a unui partid parlamentar".

57 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: Mi-a sărit muştarul atunci când s-a încercat evacuarea presei

Vadim Tudor: Mi-a sărit muştarul atunci când s-a încercat evacuarea presei (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Mie mi-a sărit muştarul atunci când v-a evacuat pe voi, atunci am început să ţip şi eu pentru că eram în conferinţă de presă legală a unui partid parlamentar", le-a spus jurnaliştilor Vadim Tudor.

El a acuzat că "zecile de poliţişti şi agenţi secreţi" care "au invadat" sediul PRM nu au prezentat niciun document. "Puteam crede că sunt nişte infractori", a susţinut liderul PRM.

El a subliniat că respectă femeia, "cu o singură rugăminte, ca ea să se respecte".

Liderul PRM a susţinut că site-ul ziarului "Tricolorul" nu mai poate fi accesat de "trei zile şi trei nopţi", acuzând un presupus "atac informatic".

Vadim Tudor a venit la Parchetul instanţei supreme însoţit de vicepreşedinţii PRM, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu, precum şi de avocatul Mariana Ştefan.

Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu au fost şi ei audiaţi, luni, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, unde au fost citaţi în calitate de martor, în legătură cu incidentele din timpul evacuării sediului partidului, petrecute în urmă cu o săptămână.

Procurorii (PICCJ au început urmărirea penală a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărâri judecătoreşti, în dosarul în care procurorii s-au sesizat din oficu privind evacuarea sediului PRM, a declarat, luni, avocatul Mariana Ştefan, care l-a însoţit la audieri, pe vicepreşedintele PRM Marius Marinescu, citat în calitate de martor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici