Vadu şi Corbu, destinaţii de vis pe litoralul românesc - VIDEO

Plajele din Corbu şi Vadu se află la aproape 30 de kilometri de staţiunea Mamaia, spre Tulcea. Până de curând erau vizitate doar de cei care sperau să fugă de zgomotul infernal din vechile staţiuni şi de aglomeraţie. Singura variantă de cazare era cortul, iar toată lumea mânca ce îşi aducea de acasa sau de la magazin.

1189 afișări
Imaginea articolului Vadu şi Corbu, destinaţii de vis pe litoralul românesc - VIDEO

Vadu şi Corbu, destinaţii de vis pe litoralul românesc (Imagine: Lucian Muntean/Mediafax Foto)

Recent, câţiva curajosi s-au gandit să le ofere ceva mai mult turiştilor care iubesc natura, respectând însă cu stricteţe arhitectura locală şi peisajul.

Aici o cameră se închiriază cu 80 -100 de lei pe zi cu mic dejun inclus, însă tarifele se pot negocia direct cu proprietarul după modelul turcesc.

Video Stirileprotv.ro

Citeşte mai multe despre plajele din Corbu şi Vadu pe stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici