Val de cruzime într-un judeţ din România: Tot mai multe animale otrăvite, găsite pe străzi - FOTO

O asociaţie pentru protecţia animalelor din Suceava reclamă că în ultima vreme tot mai multe animale sunt otrăvite pe străzile oraşului Siret.

3420 afișări
Imaginea articolului Val de cruzime într-un judeţ din România: Tot mai multe animale otrăvite, găsite pe străzi - FOTO

O mare problemă a României: Animale otrăvite pe străzile din Siret, judeţul Suceava

Reprezentanţii asociaţiei au postat pe Facebook mai multe fotografii cu animale moarte, surprinse pe străzile oraşului Siret.

„Ceea ce vedeţi sunt trupuri de câini şi de pisici care zac pe străzile din Siret. Otrăviţi. Oamenii sunt indignaţi şi revoltaţi şi ne scriu că acţiunile de felul acesta se întâmplă regulat. S-au otrăvit şi ieri câini, şi de sărbători, şi în toamna anului trecut, iar mai grav este faptul că au murit şi animale din curţile oamenilor, deci s-a aruncat cu otravă peste garduri”, scriu reprezentanţii asociaţiei.

Aceştia spun că a fost otrăvit chiar şi un câine cu proprietar: „Căţelul era în convulsii şi în chinuri groaznice în faţa porţii de la brutăria veche. O doamnă l-a dus urgent la o clinică din Rădăuţi, însă din păcate nu a putut fi salvat”.

Potrivit postării de pe reţeaua de socilizare, câţiva oameni din Siret vor sesiza Poliţia şi vor duce cadavrele pentru necropsie, la Suceava. Reprezentanţii asociaţiei cer autorităţilor să intervină.

„Anul 2020 a debutat cu un val de acte de cruzime faţă de animale. Vom vedea anul acesta şi acţiuni concrete ale autorităţilor? Milioane de oameni indignaţi de ceea ce văd în presă sau pe reţelele de socializare, dar ce pot face mai mult decât să se revolte? În timp ce criminalii sadici, oameni care trăiesc în comunitate alături de noi, oameni care nu sunt normali nici la cap, nici la suflet continuă să îşi satisfacă fără grijă setea şi plăcerea de a ucide deoarece nimeni nu îi pedepseşte. Iar lipsa de acţiuni concrete a statului, prin organele sale competente şi cu autoritate în domeniu, nu face decât să încurajeze aceste barbarii pe care le vedem zilnic”, se mai arată în postare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici