Video Vâlcea: Trafic rutier blocat pe un sens pe Valea Oltului după ce un autoturism a luat foc

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, pe Drumul Naţional 7-Valea Oltului, duminică seara, la kilometrul 163, după ce un autoturism ce tracta o platformă cu alte două maşini a luat foc. Poliţişii dirijează circulaţia pe un sens, alternativ.

619 afișări

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat corespondentului MEDIAFAX că, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier de desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, după ce a fost blocat total pentru stingerea focului..

În autoturismul care a luat foc se aflau trei persoane, care au scăpat nevătămate.

„DN 7 a fost blocat total la kilometrul 163, la 1 kilometru de parcarea Hans, din cauza unui incendiu la un autoturism ce tracta o platforma cu alte două vehicule. În autoturism se aflau conducătorul auto şi alţi 2 pasageri, care nu au fost răniţi, fiind înregistrate doar pagube materiale”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, cauza incendiului este suprasarcina, temperatura ridicată în compartimentul motorului care a dus la aprinderea elementelor de cauciuc şi plastic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici