Vâlcea: Un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat, şoferul pierzându-şi viaţa

Un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat, joi, pe DN 67 Râmnicu Vâlcea - Târgu.Jiu, în localitatea vâlceană Măldăresti, şoferul decedând pe loc, iar o pasageră fiind rănită grav şi transportată la spital.

315 afișări
Imaginea articolului Vâlcea: Un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat, şoferul pierzându-şi viaţa

Vâlcea: Un tir încărcat cu dale de beton s-a răsturnat, şoferul pierzându-şi viaţa (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu, accidentul a avut loc la kilometrul 148 +550 de metri pe fondul neadaptării vitezei de către conducătorul auto, care nu a mai putut controla maşina într-o curbă la dreapta, autovehiculul pătrunzând pe contrasens, iar marfa ajungând în şanţul din stânga părţii carosabile a sensului Râmnicu Vâlceaa - Târgu Jiu.

"M.Ilie, în vârstă de 60 ani, cu domiciliul în municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea pe DN 67, în comuna Măldăreşti, din direcţia Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea, un autotren încărcat cu dale de beton, a fost implicat într-un accident rutier. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat, iar pasagera M. Maria, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, a fost rănită grav, ea fiind transportată la Spitalul orăşenesc Horezu şi ulterior la Spitalul Judeţean Vâlcea", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Alina Teodorescu.

Potrivit sursei citate, femeia rănită are politraumatism, traumatism cranio-facial acut închis, contuzie cervicală, fracturi, plăgi tăiate şi escoriaţii.

"Amsamblul de vehicule transporta dale de beton, cu dimensiunea de 3x1 metri, care, în urma producerii accidentului, au căzut în şanţul din stânga părţii carosabile", a mai declarat Alina Teodorescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor in care a avut loc tragedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici