Valentin Boldea întrebat când a vorbit ultima dată cu fratele său: Nu îmi încarc memoria cu date

Valentin Boldea, fratele mai mare al lui Mihail Boldea şi şeful Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, spune că problema plecării din ţară a fratelui său ţine de viaţa privată a familiei, iar întrebat când a luat legătura ultima dată cu deputatul, el răspunde că nu îşi încarcă memoria cu date.

222 afișări
Imaginea articolului Valentin Boldea întrebat când a vorbit ultima dată cu fratele său: Nu îmi încarc memoria cu date

Mihail Boldea (Imagine: cdep.ro)

Joi, Valentin Boldea a avut mai multe intervenţii telefonice la posturi de televiziune, într-una dintre ele fiind întrebat când a luat legătura ultima dată cu fratele său.

"La această întrebare vă pot răspunde procurorii DIICOT, care au interceptări şi ştiu când şi ce am vorbit cu fratele meu. Eu am multe alte probleme de serviciu şi nu îmi încarc memoria cu date", a spus Valentin Boldea.

Într-o altă intervenţie telefonică, Valentin Boldea a spus că faptul că fratele său a plecat din ţară ţine de "viaţa privată a familiei".

"Nu am timp să urmăresc ştirile care se vehiculează. Există o întreagă tevatură la acest moment (...) Aş vrea să se facă o disjuncţie între persoana publică Valentin Boldea, care conduce DSP şi familia Boldea, care reprezintă viaţa mea privată", a precizat fratele deputatului.

Valentin Boldea a mai spus că că problema plecării din ţară a fratelui său ţine de viaţa privată a familiei şi nu vrea să dea declaraţii în acest sens.

Valentin Boldea are vârsta de 39 de ani, este medic şi a profesat ca medic de familie în comuna gălăţeană Corni.

El a fost numit director interimar al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, în anul 2009. În august 2010, Valentin Boldea a fost schimbat din funcţie, în urma reorganizării direcţiilor de sănătate publică din ţară. În ianuarie 2011, Valentin Boldea a revenit la conducerea DSP Galaţi, în urma unui concurs, el fiind susţinut de organizaţia judeţeană Galaţi a PDL condusă de Mircea Toader şi din care făcea parte la acea vreme şi Mihail Boldea.

Contactat, joi, Mircea Toader a confirmat faptul că l-a susţinut politic pe Valentin Boldea pentru şefia DSP.

"În trecut, când Boldea a dat examen pentru postul de director al DSP Galaţi, a avut sprijin din partea noastră", a spus Toader, fără a face alte comentarii.

În septembrie 2011, Valentin Boldea a fost sancţionat, în calitate de director al DSP Galaţi, de către Ministerul Sănătăţii, după ce doi pacienţi au murit la Spitalul Judeţean Galaţi, în urma unei infecţii contractate în unitatea medicală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici