Valeriu Gheorghiţă, despre consumul de alcool în ziua vaccinării

Valeriu Gheorghiţă vorbeşte despre consumul de alcool în ziua vaccinării: „Este important când ne prezentăm la medic să nu fim totuşi sub influenţa alcoolului”.

2110 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă, despre consumul de alcool în ziua vaccinării

Valeriu Gheorghiţă, despre consumul de alcool în ziua vaccinării

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a spus la „Marius Tucă Show” de la Aleph News, răspunzând la o întrebare, că în mediul rural există un curent potrivit căruia cei care se vaccinează nu pot consuma alcool timp de 5 zile şi atunci mai bine nu se vaccinează.

„Consumul de alcool nu este recomandat sub nicio formă din punct de vedere medical şi nu are beneficii. Vorbim de consumul cronic şi repetat”, spune Valeriu Gheorghiţă.

Întrebat dacă este interzis consumul de alcool în ziua vaccinării sau după, Valeriu Gheorghiţă răspunde: „În general, când vorbim de o activitate medicală, un tratament, o vaccinare, este bine să nu consumăm băuturi alcoolice. Se pot întâmpla o serie de evenimente care să fie legate de consumul de alcool şi cred că lucrurile nu trebuie amestecate. Este important când ne prezentăm la medic să nu fim totuşi sub influenţa alcoolului”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici