Valeriu Gheorghiţă: Foarte puţin probabil să facem vaccinul din şase în şase luni

  • Şeful campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, susţine că probabil, anul viitor se va schimba strategia anti-COVID.
  • Virusul nu o să dispară, dar este foarte puţin probabil să facem vaccinul din şase în şase luni, a spus Gheorghiţă la Aleph News.
8392 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă: Foarte puţin probabil să facem vaccinul din şase în şase luni

Valeriu Gheorghiţă: Foarte puţin probabil să facem vaccinul din şase în şase luni

Medicul Valeriu Gheorghiţă susţine că în următorul an virusul nu o să iasă din circulaţie şi o să apară focare în special în perioada sezonului rece.

„Foarte puţin probabil să-l facem din şase în şase luni, vom trece în a doua parte importantă... Virusul nu va ieşi din circulaţie, dar vom trece în perioada în care virusul rămâne mai ales, mai intens, când e frig”, a explicat Valeriu Gheorghiţă.

Estimările specialiştilor arată că pandemia s-ar putea încheia peste aproximativ un an.

Noi sperăm ca din a doua jumătate a anului 2022 să intrăm în perioada post pandemică”, a precizat Gheorghiţă.

Medicul Gheorghiţă a mai spus că este posibil ca anul viitor să apară alt vaccin adaptat perioadei de după pandemie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici