Valeriu Gheorghiţă, fostul coordonator al campaniei de vaccinare, a fost numit manager la spitalul SRI

Valeriu Gheorghiţă a fost numit manager al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. dr. Agrippa Ionescu”. Fostul preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19 anunţă că astfel intră în echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii.

14623 afișări
Imaginea articolului Valeriu Gheorghiţă, fostul coordonator al campaniei de vaccinare, a fost numit manager la spitalul SRI

Valeriu Gheorghiţă a anunţat prin intermediul unui mesaj că începând de marţi face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informaţii, preluând funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. dr. Agrippa Ionescu”.

„Parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onoreaza, dar care mă şi responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcţia de comandant al Spitalului Clinic de Urgenţă Prof. Dr. Agrippa Ionescu deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere şi personalul medical vom duce mai departe tradiţia acestei unităţi medicale de renume”, a transmis Valeriu Gheorghiţă.

Noul manager al spitalului SRI a vorbit şi despre perioada în care a coordonat campania de vaccinare.

„Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: buna-credinţă, transparenţa, onestitatea, echilibrul, deschiderea spre dialog şi comunicare cu toţi cei implicaţi în implementarea strategiei de vaccinare, empatie şi înţelegere faţă de ezitările şi preocupările oamenilor. Implementarea unui proces de vaccinare la scară largă, branşat pe specificul şi cultura comunităţilor, a însemnat mai mult decât o provocare, a fost în mod real un proces continuu de cunoaştere, şi identificare a problemelor, dar mai ales de găsirea soluţiilor practice şi eficiente! În ultimă instanţă ne-am dorit să eliminăm cât mai multe bariere birocratice şi logistice, iar populaţia să aibă acces simplu la vaccinare”, a adăugat Valeriu Gheorghiţă.

Secretarul de stat Andrei Baciu a fost numit în fruntea Comitetului Naţional de Coordonare a Campaniei de Vaccinare împotriva COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici