Vanghelie: Dacă cineva vede "negru" în Sectoarele 3 sau 6 să-mi spună şi mie, că eu tot alb am văzut

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, luni, că încearcă să facă faţă problemelor ridicate de înzăpezire doar cu ADP şi cu cheltuieli mult mai mici decât în celelalte sectoare, el precizând că nu a văzut "negru" în Sectoarele 3 sau 6, ci tot "alb".

16 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Dacă cineva vede "negru" în Sectoarele 3 sau 6 să-mi spună şi mie, că eu tot alb am văzut

Vanghelie: Dacă cineva vede "negru" în Sectoarele 3 sau 6 să-mi spună şi mie, că eu tot alb am văzut (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Dacă cineva vede negru în Sectorul 3 sau în Sectorul 6 să-mi spună şi mie, că eu am văzut tot alb. M-am plimbat în timpul nopţii să văd de curiozitate câte utilaje sunt în alte părţi. Am avut senzaţia că ieri (duminică, n.r.) în timp ce eram pe stradă se discuta numai de Sectorul 5. Încercăm să facem faţă. Este adevărat că străzile secundare nu se pot rezolva şi nu se pot rezolva nicăieri, nu doar la noi, din păcate", a aspus Vanghelie.

El a arătat că de dimineaţă a avut din nou întâlnire cu cei de la Primărie pentru a găsi încă un număr de utilaje, în încercarea de a face faţă problemelor ridicate de înzăpezire.

Întrebat dacă face faţă doar cu ADP, Vanghelie a spus: "Facem faţă, şi cu sume mai mici comparativ cu zecile de milioane de euro. Încercăm să facem faţă".

Primarul general Sorin Oprescu a cerut, luni dimineaţă, operatorilor de deszăpezire să intervină "imediat pe străzile laterale, dar şi în Sectorul 5", unde circulaţia se desfăşura cu dificultate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici