Vanghelie nu şi-a recuperat maşina furată în urmă cu două luni

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări, că i s-a furat o maşină în urmă cu două luni şi că "în România tot ceea ce se fură nu se recuperează", iar el face parte dintre cei care nu au recuperat.

24 afișări
Imaginea articolului Vanghelie nu şi-a recuperat maşina furată în urmă cu două luni

Vanghelie nu şi-a recuperat maşina furată în urmă cu două luni (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă i s-a furat o maşină acum două luni, Marian Vanghelie a răspuns: "Referitor la maşină, rămâne cum a stabilit legea. În România, tot ce se fură nu se recuperează şi eu am făcut parte din cei care nu au recuperat".

Declaraţia lui Vanghele are loc în contextul în care Tinel Nicolae şi Ilie Alexandru, suspectaţi de implicare în furtul maşinii finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, au fost ridicaţi, marţi dimineaţă, de Poliţie. Tot marţi, maşina fiului liderului social-democrat Viorel Hrebenciuc, furată sâmbătă seară, a fost găsită pe o stradă din sectorul 5.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici