Vânt puternic în Capitală sâmbătă seara. Un banner a căzut, iar 22 de copaci au fost doborâţi de rafale / ISU Bucureşti: Peste 100 de intervenţii

22 de copaci au fost doborâţi de vânt în Capitală, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şapte maşini fiind avariate, cele mai multe incidente fiind înregistrate în Sectorul 3, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali ISU.

1389 afișări
Imaginea articolului Vânt puternic în Capitală sâmbătă seara. Un banner a căzut, iar 22 de copaci au fost doborâţi de rafale / ISU Bucureşti: Peste 100 de intervenţii

Vânt puternic în Capitală sâmbătă seara. Un banner a fost spulberat, iar 22 de copaci au fost doborâţi de rafale (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Pe lângă cei 22 de copaci doborâţi pe maşini sau pe carosabil, un stâlp, un banner, două antene şi elemente de acoperiş au căzut din cauza vântului puternic, a precizat sursa citate.

Lucrătorii ISU au fost alertaţi de bucureşteni începând cu ora 22.00, cel mai afectat fiind Sectorul 3.

Până la ora 22.00 este în vigoare o atenţionare de ploi şi vânt valabilă pentru toate regiunile din ţară.

Pompierii din Capitală au intervenit, duminică, în peste 100 de cazuri pentru degajarea copacilor căzuţi,a unor panouri desprinse, ori îndepărtarea unor faţade de clădire căzute care puneau în pericol oamenii, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

"În intervalul orar 08.00- 15.00, pompierii au intervenit în 102 cazuri pentru degajarea copacilor căzuţi, elementelor de construcţie desprinse sau în pericol de cădere. În acest moment, alte zece intervenţii sunt în desfăşurare pe Bulevardul Iuliu Maniu cu strada Preciziei, strada Baltagului, strada Menţiunii, Bulevardul Timişoara, strada Novaci, Calea Victoriei", a declarat, pentru agenţia MEDIAFAX, Adrian Marin, reprezentant al ISU Bucureşti-Ilfov.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră este restricţionată în totalitate pe o porţiune din Calea Victoriei. Poliţiştii de la rutieră au aplicat devierea de la intersecţia Biserica Amzei către Ştirbei Vodă şi de la Calea Victoriei cu Bulevardul Dacia, anunţă Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere.

Măsura a fost luată pentru că se intervine la "înlăturarea pericolului la un acoperiş de unde se desprind scânduri", a mai precizat sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici