Varianta 42 pentru ultima probă a examenului de bacalaureat

Candidaţii la sesiunea august-septembrie a bacalaureatului au de rezolvat, miercuri, în ultima zi de examen, varianta cu numărul 42 din cele 100 posibile pregătite pentru proba la alegere din celelalte arii curriculare (scrisă sau practică).

1 afișare
Imaginea articolului Varianta 42 pentru ultima probă a examenului de bacalaureat

Varianta 42 pentru ultima probă a examenului de bacalaureat

Pentru proba de miercuri au fost realizate 41 de tipuri de subiecte care vizează cele 15 discipline.

La proba de marţi, 28 august cea la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării (scrisă sau practică) au fost prezenţi aproximativ 95 la sută dintre candidaţii înscrişi, respectiv 16.125 din totaul celor 16.990. Pentru ziua precedentă, autorităţile au apelat la un singur subiect de rezervă, iar 10 dintre candidaţi au fost eliminaţi.

Rezultatele la probele scrise vor fi afişate în 31 august (până la orele 16.00), iar contestaţiile vor fi depuse în aceeaşi zi, între orele 16.00 şi 20.00. În 1-2 septembrie vor fi rezolvate contestaţiile, astfel ca în 3 septembrie să fie afişate rezultatele finale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici