Vârsnicii dintr-un oraş din Galaţi pot apela la primar pentru a le face cumpărăturile

Primarul unui oraş din judeţul Galaţi face cumpărături pentru localnicii în vârstă care stau în casă în timpul epidemiei de coronavirus, informează corespondentul MEDIAFAX.

3858 afișări
Imaginea articolului Vârsnicii dintr-un oraş din Galaţi pot apela la primar pentru a le face cumpărăturile

Vârsnicii dintr-un oraş din Galaţi pot apela la primar pentru a le face cumpărăturile

Iniţiativa primarului Laurenţiu Gîdei din oraşul gălăţean Tg.Bujor se adresează persoanelor în vârstă şi celor cu probleme medicale. Cei care au nevoie de ajutor trebuie să sune la Primărie pe parcursul dimineţii, să spună ce lucruri le lipsesc şi ulterior primesc la domiciliu lucrurile comandate. Transportul este gratuit, însă factura este achitată de beneficiar, precizează reprezentanţii Primăriei din Tg.Bujor.

„În aceste momente de cumpănă pentru întreaga ţară, vă rog să aveţi grijă de voi! Evitaţi aglomeraţia, staţi cât mai mult posibil acasă! Conform statisticilor, persoanele vârstnice sunt cele mai afectate de infecţia cu COVID-19 (coronavirus)! În acest context, vă anunţ că vin în sprijinul celor care au nevoi urgente, în principal pentru a evita deplasarea la farmacii sau magazine alimentare! Alături de consilierii primarului, primim solicitări pentru a vă face cumpărăturile urgente! Sunaţi zilnic între orele 08.00 - 12.00, la numărul 0786138138, pentru a ne spune ce anume doriţi să cumpăraţi, apoi după ora 13.00, facem livrarea la domiciliu! Fac precizarea că dumneavoastră veţi achita contravaloarea cumpărăturilor comandate, conform bonului fiscal Transportul este gratuit! Este extrem de important să facem tot ce putem pentru a preveni răspândirea virusului”, scrie în anunţul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Tg.Bujor.

Livrările la domiciliu sunt făcute de primarul Gîdei împreună cu echipa sa de consilieri. „Am anunţat cum îi putem ajuta, le facem cumpărăturile, le ducem acasă. Vorbim cu ei, dacă au şi alte probleme, încercăm să-i ajutăm, despre asta este vorba într-o comunitate. Ne-am luat şi noi măsuri de protecţie, vom transporta cât putem, în funcţie de cereri”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, primarul oraşului Tg.Bujor, Laurenţiu Gîdei.

Campania iniţiată de primarul din Tg.Bujor va ţine până la finalul crizei provocate de coronavirus.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici