Vaslui: Adolescent de 15 ani, găsit spânzurat în spatele casei, după o ceartă cu mama sa

Un adolescent de 15 ani din judeţul Vaslui a fost găsit spânzurat, sâmbătă dimineaţă, de un copac din spatele locuinţei sale, mama acestuia spunând că vineri seară a avut o discuţie în contradictoriu cu el, iar pe telefonul victimei fiind găsit un mesaj în care arăta că nu mai are rost să trăiască.

198 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Adolescent de 15 ani, găsit spânzurat în spatele casei, după o ceartă cu mama sa

Vaslui: Adolescent de 15 ani, găsit spânzurat în spatele casei, după o ceartă cu mama sa

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni, băiatului a fost găsit spânzurat de către mama sa, care a sunat la 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat decesul adolescentului, iar poliţiştii au declanşat o anchetă în acest caz.

"Mama minorului, aflată sub şocul tragediei, le-a declarat poliţiştilor că, în cursul serii de vineri, a avut o discuţie în contradictoriu pe probleme de adolescenţă, explicându-i băiatului că nu ar fi bine să facă anumite lucruri. Asupra victimei a fost găsit un telefon mobil în care era scris un mesaj, că nu mai are rost să trăiască, însă care nu fusese trimis către cineva”, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui le-au spus poliţiştilor că, în urmă cu aproximativ o lună, au mai fost solicitaţi să intervină pentru acordarea de îngrijiri medicale adolescentului respectiv, care avea leziuni la o mână, semne ale unei tentative de suicid. Atunci, adolescentul a refuzat să meargă la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici