Vaslui: Bărbat eliberat în februarie din închisoare, arestat din nou, după ce a încercat să violeze două femei

Un bărbat din comuna vasluiană Griviţa, eliberat din închisoare în luna februarie, a fost arestat din nou, marţi, de Judecătoria Bârlad, după ce a încercat să violeze două femei peste care a intrat în casă.

64 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Bărbat eliberat în februarie din închisoare, arestat din nou, după ce a încercat să violeze două femei

Vaslui: Bărbat eliberat în februarie din închisoare, arestat din nou, după ce a încercat să violeze două femei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cercetărilor făcute de poliţiştii vasluieni, bărbatul de 32 de ani a primit mandat de arestare pentru 29 de zile sub acuzaţiile de violare de domiciliu şi tentativă de viol, după ce a intrat noaptea în casa unui consătean, iar după câteva ore mai târziu a încercat să abuzeze sexual două femei în vârstă de 84 şi 70 de ani.

Bărbatul a intrat în locuinţa consăteanului în timp ce se întorcea spre casă de la un bar din sat, fiind găsit dormind într-una din camere de către proprietarul imobilului, care a solicitat ajutorul rudelor tânărului.

Luat acasă de către rude, recidivistul s-a certat cu acestea şi a plecat din nou la barul din sat.

"În jurul orei 2.00, tânărul a plecat din local şi s-a îndreptat spre domiciliul unei vecine, unde a pătruns fără drept în curte şi apoi în imobilul acesteia. În locuinţă a găsit-o pe proprietara în vârstă de 84 ani şi o femeie, în vârstă de 70 ani, care avea grijă de bătrână şi cu care, de altfel, locuia de mai mult timp. Suspectul a încercat mai întâi să întreţină relaţii sexuale cu bătrâna, pe care a lovit-o cu pumnii în cap, însă fără a reuşi din cauza ţipetelor şi împotrivirii victimei. Ulterior, a încercat să o violeze şi pe cealaltă femeie, care de asemenea s-a împotrivit, fapt pentru care a părăsit locuinţa. A doua zi dimineaţă, în urma sesizării făcute de femeia în vârstă de 70 ani, bărbatul a fost identificat de poliţişti în localitatea de domiciliu", a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.

Reţinut iniţial pentru 24 de ore, tânărul a fost prezentat ulterior instanţei cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis mandat pentru 29 de zile.

Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale, el fiind eliberat din puşcărie în luna februarie, unde fusese încarcerat pentru furt calificat şi violare de domiciliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici