Vaslui: Femeie accidentată mortal de un microbuz şcolar în parcarea unei primării

O femeie în vârstă de 70 de ani a murit, vineri, după ce a fost lovită de un microbuz şcolar în parcarea din faţa primăriei localităţii vasluiene Ştefan cel Mare, în momentul în care şoferul încerca să parcheze maşina cu spatele.

179 afișări
Imaginea articolului Vaslui: Femeie accidentată mortal de un microbuz şcolar în parcarea unei primării

Vaslui: Femeie accidentată mortal de un microbuz şcolar în parcarea unei primării (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit informaţiilor furnizate de autorităţile locale din comuna Ştefan cel Mare, şoferul microbuzului încerca să parcheze în faţa primăriei şi făcea manevra de marşarier, neobservând-o pe femeie, care îşi luase apă cu găleţile de la o cişmea stradală.

”Din ce spun martorii, şoferul nu a observat-o pe bătrână, care a intrat într-un unghi mort imediat după ce a traversat strada cu găleţile cu apă. Microbuzul nu era cu elevi în momentul producerii accidentului, şoferul încercând să parcheze în faţa primăriei”, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX primarul comunei Ştefan cel Mare, Mihai Moraru.

La locului accidentului a ajuns şi o ambulanţă SMURD, însă echipajul medical nu a mai putut să o salveze pe femeie, declarând decesul.

Poliţiştii vasluieni au început o anchetă în acest caz, şoferul microbuzului fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici