Vaslui: O ambulanţă care transporta un copil a căzut într-o râpă după ce o bucată de drum s-a surpat

O ambulanţă care transporta un copil de opt ani la un spital din Bucureşti a căzut, miercuri dimineaţă, într-o râpă adâncă de patru metri, după ce o bucată de drum s-a surpat în apropiere de localitatea vasluiană Crasna, întrucât în zonă se fac lucrări de reabilitare a unui pod de pe E581.

244 afișări
Imaginea articolului Vaslui: O ambulanţă care transporta un copil a căzut într-o râpă după ce o bucată de drum s-a surpat

Vaslui: O ambulanţă care transporta un copil a căzut într-o râpă după ce o bucată de drum s-a surpat (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Vaslui, ambulanţa s-a răsturnat într-o râpă adâncă de aproximativ patru metri, după ce o bucată de drum s-a surpat în apropiere de localitatea vasluiană Crasna, în zonă făcându-se lucrări de reabilitare a unui pod de pe drumul european E58.

În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, în ambulanţă aflându-se şoferul, medicul, copilul de opt ani şi tatăl acestuia.

"Ambulanţa s-a răsturnat pe partea lateral stânga în momentul în care malul s-a surpat cu totul. Pacientul de opt ani, însoţitorul acestuia şi medicul au fost scoşi printr-un geam lateral de către ambulanţier, imediat după ce autosanitara s-a răsturnat. Din spusele şoferului de pe ambulanţă respectivul sector de drum, unde există o deviere de pe drumul european, nu era semnalizat corespunzător astfel încât nu şi-a dat seama de pericol. Pentru siguranţă atât copilul cât şi tatăl acestuia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru investigaţii medicale, în urma cărora s-a constatat că starea lor de sănătate este bună", a declarat, miercuri, pentru corespundentul MEDIAFAX, managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Atât copilul cât şi tatăl acestuia au fost preluaţi de o altă ambulanţă pentru a fi transportaţi la spitalul din Bucureşti, băieţelul fiind programat la o clinică de specialitate din Capitală, având în vedere că este un copil cu dizabilităţi.

Poliţiştii vasluieni au deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească cine se face vinovat de producerea acestui accident.

Drumul care s-a surpat este o deviaţie din pământ făcută în dreptul unui pod de pe drumul european E581, unde se fac lucrări de reabilitare. Respectiva porţiune de drum de aproximativ 30 de metri a fost amenajată de către firma care reabiliteaza drumul european care face legătura între Giurgiu şi Vama Albiţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici