Vela: Bătălia cu noul coronavirus nu a fost câştigată. Miza este cel mai de preţ dar, sănătatea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a afirmat, vineri, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook, că „bătălia cu noul coronavirus nu a fost câştigată”, iar miza acestei lupte „este cel mai de preţ dar”, respectiv sănătatea.

876 afișări
Imaginea articolului Vela: Bătălia cu noul coronavirus nu a fost câştigată. Miza este cel mai de preţ dar, sănătatea

Vela: Bătălia cu noul coronavirus nu a fost câştigată. Miza este cel mai de preţ dar, sănătatea

Ministrul de Interne a postat un clip video pe pagina sa de socializare, în care a răspuns întrebărilor venite din partea românilor, în contextul emiterii stării de alertă.

La începutul clipului, Vela spune că „bătălia cu noul coronavirus să ştiţi că nu a fost câştigată”.

„Momentul victoriei este mai aproape sau mai departe, în funcţie de fiecare dintre noi. Rămâne la latitudinea noastră, la alegerea noastră, la decizia noastră cum să ne comportăm acum, astăzi, mâine şi în fiecare zi din viitor pentru că acest comportament va duce mai aproape sau mai departe normalitatea şi viaţa de dinainte. (...) Miza acestei bătălii a fost şi este cel mai de preţ dar al fiecărei zile: sănătatea. Toate îşi pierd valoarea atunci când omul pierde său îşi pune în pericol sănătatea”, a spus Marcel Vela, într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook.

 

Dragi prieteni, După nişte zile extrem de încărcate, astăzi am revenit cu o parte din răspunsurile promise. Mă bucur...

Posted by Marcel Vela on Friday, May 15, 2020

Ministrul de Interne a adăugat că, „acum am arătat, mai mult ca oricând, faptul că putem să fim uniţi”.

„Îmi doresc să arătăm acest lucru şi în continuare şi să ne purtăm în fiecare zi unul altuia de grijă, prin respectarea măsurilor anunţate şi la televiziuni şi de epidemiologi şi la dezbateri, astfel încât, la final, să fim învingători cu toţii. Împreună putem reuşi acest lucru şi cu siguranţă vom trece cu bine şi peste asta”, a adăugat sursa citată.

În ultima perioadă, ministrul de Interne a postat constant clipuri video, în care răspunde întrebărilor venite din partea românilor pe pagina sa de Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici