Vela: Dan Stan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a încetat din viaţă din cauza COVID

Avocatul Dan Stan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, fost subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne a încetat din viaţă din cauza COVID - 19, anunţă senatorul Marcel Vela într-o postare pe Facebook.

1546 afișări
Imaginea articolului Vela: Dan Stan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a încetat din viaţă din cauza COVID

Vela: Dan Stan, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, a încetat din viaţă din cauza COVID

„Subsecretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne, a fost alături de mine în toate momentele grele, în special în gestionarea Stării de Urgenţă.

Am încercat, împreună, să facem o lume mai bună, mai sănătoasă şi să salvăm cât mai multe vieţi.

Actual vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, el s-a întors în octombrie acasă, ca să fie alături de noul preşedinte al CJ, cu dorinţa si speranţa de a face din Caraş-Severin un judeţ mai bun.

SARS COV 2, acest inamic, virus pervers şi invizibil, s-a răzbunat!

După o lungă suferinţă, inima sa mare, dar obosită, a cedat în această dimineaţă, la ora 4:30, la spitalul de boli infecţioase din Timişoara”, a scris Vela.

 

Dragi prieteni, Din păcate, astăzi nu pot să vă salut cu "Bună dimineaţa!" Pentru că sunt foarte trist şi am acel...

Publicată de Marcel Vela pe Duminică, 13 decembrie 2020

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici