Verificări AMPLE în mai multe zone din Caracal. UPDATE: Căutări ale scafandrilor, în lacul din oraş

Verificări în mai multe locaţii din Caracal, la ora transmiterii ştirii, fiind vizate în special zona canalului şi lacului din oraş.

3343 afișări
Imaginea articolului Verificări AMPLE în mai multe zone din Caracal. UPDATE: Căutări ale scafandrilor, în lacul din oraş

Verificări în mai multe locaţii din Caracal, în special în zona canalului şi a lacului

UPDATE 13.30 : Percheziţiile din Caracal s-au mutat în zona lacului

Poliţiştii din Olt au reluat, miercuri, căutările pe lacul din Caracal pentru a găsi indicii sau orice poate contribui la mersul anchetei. Anterior, oamenii legii au făcut mai multe verificări în mai multe locaţii din oraş, fiind vizate în special zona canalului şi lacului.

Poliţiştii din Olt au reluat miercuri căutările pe lacul din Caracal. Verificările sunt făcute cu scafandri pentru a găsi indicii sau orice poate contribui la mersul anchetei.

Anterior, poliţiştii au făcut verificări la mai multe locaţii din Caracal, fiind vizate în special zona canalului şi lacului.

 


ŞTIREA iniţială

Poliţiştii fac miercuri verificări la mai multe locaţii din Caracal.

"M-au rugat dacă pot să le deschid, să intre în pod. Nu intră la mine vecinul, eu nu intram la el, să înţeleagă toată lumea asta. Nu eram în relaţii bune. Se ferea de mine", a declarat un vecin al lui Gheorghe Dincă.

În spaţiul public au apărut informaţii, inclusiv legate de un mesaj pe care l-ar fi primit poliţiştii şi în care cineva anunţa că Alexandra ar fi în viaţă şi sechestrată în podul unei case.

O localnică a spus că a primit un mesaj în care scria că Alexandra trăieşte şi este în podul unei case aflată la mică distanţă de locuinţa lui Gheorghe Dincă. În mesaj se arăta că este vorba despre „o casă părăsită cu sălcii pletoase”.

Taguri:
pechezitii,
alexndra,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici